مقدمه: امنیت اجتماعی پدیده روانشناختی- اجتماعی است که دارای ابعاد گوناگون می باشد. این احساس ناشی از تجربه های مستقیم و غیر مستقیم از شرایط و اوضاع محیط پیرامونی است و افراد آن را به صورت های گوناگون تجربه می کنند. امنیت اجتماعی، از نیازهای مهم هر فرد در زندگی اجتماعی است.
روش تحقیق: روش مورد استفاده در این تحقیق پیمایش، ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه، حجم نمونه 500 نفر و جامعه آماری کلیه افراد 16 سال به بالای مناطق مرزنشین استان خوزستان(شهرستان های آبادان،خرمشهر،دشت آزادگان و ماهشهر) بوده است.
نتایج: در ارتباط با تحقیق حاضر و علل موثر بر احساس امنیت مشاهده شد که فرضیات گرایش به مشارکت در تامین امنیت، اعتماد مردم به پلیس، رضایت از زندگی، احساس آنومی، احساس محرومیت نسبی و پایگاه اجتماعی / اقتصادی تاثیر مثبت و مستقیمی بر متغیر احساس امنیت دارند.
میرزایی, ابراهیم. (1391). تبیین جامعه شناختی عوامل موثر بر احساس امنیت در بین مناطق مرزی استان خوزستان( با تاکید بر نقش پلیس مرزبانی). فصلنامه علمی علوم و فنون مرزی, 1(1), 1-20.
MLA
ابراهیم میرزایی. "تبیین جامعه شناختی عوامل موثر بر احساس امنیت در بین مناطق مرزی استان خوزستان( با تاکید بر نقش پلیس مرزبانی)". فصلنامه علمی علوم و فنون مرزی, 1, 1, 1391, 1-20.
HARVARD
میرزایی, ابراهیم. (1391). 'تبیین جامعه شناختی عوامل موثر بر احساس امنیت در بین مناطق مرزی استان خوزستان( با تاکید بر نقش پلیس مرزبانی)', فصلنامه علمی علوم و فنون مرزی, 1(1), pp. 1-20.
VANCOUVER
میرزایی, ابراهیم. تبیین جامعه شناختی عوامل موثر بر احساس امنیت در بین مناطق مرزی استان خوزستان( با تاکید بر نقش پلیس مرزبانی). فصلنامه علمی علوم و فنون مرزی, 1391; 1(1): 1-20.